Algemene Voorwaarden Dotties Haarpareltjes


Deze Algemene Voorwaarden van Dotties Haarpareltjes zijn tot stand gekomen op 1 maart 2016. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Dotties Haarpareltjes.

 

Artikel 1 De ondernemer

Naam ondernemer: Dotties Haarpareltjes

Handelend onder de naam/namen: Dotties Haarpareltjes

Vestigingsadres: in Maurik dit is geen bezoek adres

E-mailadres: info@dottieshaarpareltjes.nl

KvK-nummer: 67867545

Btw-nummer: NL001996399B83

Valt onder de KOR regeling


Artikel 2 - Producten

Dotties Haarpareltjes maakt haarbandjes, haarspeldjes, (kraam-) cadeaus, bedrukte kleding naar wens, voor de verkoop.

 

Artikel 3 - Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn in Euro en exclusief verzendkosten. Afgeprijsde artikelen mogen niet worden geretourneerd. We wijzen u er graag op dat Dotties Haarpareltjes onder de nieuwe KOR regeling valt. Je betaalt daarom geen BTW over je aankopen.

 

Artikel 4 - Betalingen

In de webshop kunt u met iDeal of vooraf overmaking betalen. Bij een iDeal betaling wordt u automatisch naar een betaalscherm gebracht waar u uw bank kunt aanklikken. Zodra de betaling is ontvangen, krijgt u per mail een bevestiging van Dotties Haarpareltjes. Kiest u voor vooraf overmaken, dan ontvangt u een orderbevestiging waarin de gegevens staan waarnaar u het moet overmaken. Is de betaling niet binnen 5 dagen ontvangen dan vervalt de bestelling.

 

Artikel 5 - Levertijd

Zodra de betaling is ontvangen beginnen wij aan uw bestelling. Wij doen ons best om binnen 2-3 werkdagen uw bestelling op de post te doen. Op zon- en feestdagen worden er geen bestellingen verzonden. Overschrijding van de genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op een schadevergoeding. Het is mogelijk dat PostNL vertraging heeft. Dotties Haarpareltjes is hier niet aansprakelijk voor. Uw bestelling wordt verstuurd naar het adres wat u heeft opgegeven. Indien u de bestelling wilt komen ophalen in Maurik dan kunt u daarvoor een afspraak maken per email.

 

Artikel 6 - Verzending en verzendkosten

Verzenden gaat via PostNL. Wij maken gebruik van de volgende verzendmethodes: verzenden Nederland/België (een envelop met postzegel), verzenden met track & trace (brievenbusdoosje) of gratis ophalen. De verzendmethode Nederland/België wordt verstuurd in een envelop met een postzegel. De aankomst hiervan kunnen wij niet garanderen en bieden dan ook geen retour aan voor deze zendingen. Wanneer u de bestelling verzekerd verstuurd wilt hebben dan dient u te kiezen voor "track en trace brievenbusdoosje". Dotties Haarpareltjes is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van leveringen van PostNL. Wij vergoeden geen bestellingen die niet zijn aangekomen. Dit kunnen wij helaas niet controleren.

 

Artikel 7 - Persoonsgegevens en privacy

Wij gebruiken en verwerken persoonsgegevens alleen waarvoor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Dit is dan ook in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Persoonsgegevens worden in het klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Wanneer u een account aanmaakt of een bestelling plaatst, zal er gevraagd worden om uw gegevens. De gegevens worden vervolgens alleen verwerkt wanneer je die zelf aan ons verstrekt.

De gegevens die kunnen worden gevraagd zijn:

- Voornaam + achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Straat en huisnummer
- Postcode en woonplaats

 

Artikel 8 - Retour

Bent u niet tevreden over uw bestelde producten, dan heeft u het recht om de producten binnen 14 dagen terug te sturen. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@dottieshaarpareltjes.nl. Nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen, moet u het product binnen 7 dagen opsturen. De producten dienen in originele verpakking en ongebruikt geretourneerd te worden. Als wij het product hebben ontvangen. storten wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag exclusief verzendkosten terug. Let op! gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden! De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Dotties Haarpareltjes heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is. Producten uit de sale en veilingen mogen niet geretourneerd worden.

 

Artikel 9 - Veiligheid en aansprakelijkheid

De producten van Dotties Haarpareltjes bevatten kleine onderdelen en zijn daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Laat uw kind nooit alleen wanneer zij de producten van Dotties Haarpareltjes draagt. Laat uw kind nooit gaan slapen met producten van Dotties Haarpareltjes in, aan of om. Dotties Haarpareltjes stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten. Dotties Haarpareltjes stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. Dotties Haarpareltjes is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten in de webshop. Kleuren kunnen in realiteit iets afwijken van de foto.

 

Artikel 10 - Intellectuele eigendomsrechten

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Dotties Haarpareltjes beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen of te publiceren. Alle foto's, beelden en andere materialen zijn ons eigendom. U mag hier zonder toestemming geen gebruik van maken.

 

Artikel 11 - Klachtenregeling

Indien u een klacht heeft over één van onze producten, verzoek ik u een mail te sturen naar info@dottieshaarpareltjes.nl.

Wij zullen uw klacht in behandeling nemen, uiterlijk binnen 7 dagen nadat we de klacht hebben ontvangen.

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen door een mail te sturen naar info@dottieshaarpareltjes.nl